شروع ثبت نام کارگاه آموزشی اَبَر معلم

| آموزش معلمین

جستجو پیشرفته محصولات
0
سبد خرید خالی است.
ورود | ثبت نام

با ورود و یا ثبت نام در آسان بیاموز شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آسان بیاموز و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

ورود | ثبت نام

با ورود و یا ثبت نام در آسان بیاموز شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آسان بیاموز و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

مهارتی که باید به دانش آموزان خود آموزش بدهیم

8اکتبر روز جهانی کودک است و معلمین عزیز میتوانند در این روز فعالیت هایی در راستای بالابردن مهارت های اجتماعی ، به کودکان آموزش دهند.

دراین مقاله قصد داریم یادبگیریم که چگونه میتوانیم مهارت دوست یابی ونحوه ی ارتباط با دوستان را به دانش آموزان خود آموزش بدهیم.

حضور در مدرسه ابتدایی را می‌توان به عنوان تجربه رسمی کودکان برای حضور در اجتماعات بزرگ دانست.در چنین شرایطی کودکان باید از قبل برای این موقعیت اجتماعی جدید آماده شود در غیر این صورت ممکن است با سختی‌های زیادی مواجه شوند و در مواقعی آسیب هایی ببینند که جبران ناپذیر باشد.

برای پیش گیری از این آسیب ها میتوان این آموزش ها را به دانش آموزان خود بدهیم.

1-  توضیح دادن تفاوت‌های انسان‌ها

یکی از نکات مهم در زمینه مهارت دوست یابی در مدرسه، توضیح تفاوت‌های افراد به دانش آموزان است.ممکن است این ذهنیت برای دانش آموزان باشد، که سایر افراد نیز تنها در شرایطی می‌توانند دوستان خوبی برای او باشند که ویژگی‌های مشابه دوستان خوب قبلی‌شان را داشته باشند یا شبیه خود آنان رفتار کنند . معلمین در اینجا وظیفه دارند که در خصوص تفاوت‌های رفتاری و اخلاقی انسان‌ها با هم به دانش آموزان خود توضیح بدهند. این کار باعث می‌شود که گارد دانش آموزان در پیدا کردن دوست جدید تا حدودی باز شود.

2- تعیین حد و مرز

خیلی از مواقع دوستی‌ها به این دلیل به بن‌بست می‌رسند که دو طرف حد و مرز مشخصی برای رابطه خود در نظر نمی‌گیرند. معلمین در این‌گونه موارد وظیفه دارند که به کودکان خود توضیح دهند باید برای هر یک از دوستی‌های خود حد و مرز مشخصی را در نظر بگیرند. در ادامه نیز نه خودشان باید پا را فراتر از حد تعیین شده قرار دهند و نه اجازه دهند که دوست‌شان این کار را انجام دهد. در این حالت بسیاری از دوستی‌ها می‌توانند تا مدت‌ها پایدار باقی بمانند.

 

3- قضاوت نکردن و درک متقابل

ما به عنوان یک معلم وظیفه داریم در شرایط مختلف دانش آموزان خود را مورد قضاوت قرار ندهیم و آن ها را درک کنیم و از دانش آموزان خود بخواهیم که خود را جای دیگری بگذارند و هم دیگر را درک کنند و سعی کنیم پیوند درستی بین بچه ها برقرار کنیم.

انجام کار گروهی در کلاس، و ترغیب کردن دانش آموزان به همکاری و کمک به یکدیگر

باعث می شود که دانش آموزان بتوانند یادبگیرند که چطورارتباط با دیگران برقرار کنند ، در طی این برقراری ارتباط به چالش هایی برمیخورند که با سوق دادن آن ها به گفت و گو و حل مشکل می توانیم به آن ها کمک کنیم.

دانش آموزان میتوانند مسئول دوستان و هم گروهی های خود باشند و به هم کمک کنند ،با هم رشد و پیشرفت کنند .

فعالیت ها

برای این کار می توانید از بچه بخواهید که در یک دورهمی کلاسی در مورد ویژگی های خوب دوستان خودشان صحبت کنند .

دانش آموزان میتوانند دوستان خود را نقاشی کنند و در نقاشی ویژگی دوستان خود را بنویسند.

در روز جهانی کودک از دانش آموزان  خود بخواهید که یک کارت پستال برای خود درست کنند و یک متن تبریک برای خودشان و یا دوستانشان بنویسند و به یکدیگر هدیه دهند.